Cere-mi ce vrei ! Megan Maxwell Book review

Cere-mi ce vrei!

Publicat de

Ultima oară când am citit cărți erotice cred că eram în liceu. Citeam romane împrumutate, pe care nu aveam curajul să le duc acasă, așa că le terminam repede în timpul orelor şi în pauze, ascunse pe sub bancă, fiind aparent extrem de interesată de ora în desfășurare. 

„Cere-mi ce vrei!” o carte erotică, extrem de fierbinte, îmi vine să spun, cu scene pasionale descrise în amănunt la tot pasul. Judith Flores este secretară într-o multinațională și locuiește în Madrid. Are o viață normală, fără evenimente nemaipomenite. Un loc de muncă, un mic apartament cochet, prieteni, o pisică în vârstă și foarte bolnavă, o soră cu probleme în casnice, un iubit din copilărie… Nimic deosebit. Până într-o zi, când în lift se întâlnește cu Eric Zimmerman, un bărbat frumos, care emană siguranță de sine, arogant, misterios și care o intrigă. 

Când Judith află că Eric este de fapt patronul companiei în care lucrează ea, lucrurile se complică. Îl porecleste „Iceman”, cu fața rece, impasibilă, care ascunde o viață sexuală extrem de… diversificată, ca să spun așa.  Împreună, cei doi vor experimenta „jocuri”, „situaţii” pasionale, fierbinți, cu alți parteneri: femei, bărbați…. Judith, a cărei experiență este limitată, învață repede, vrea să-i facă pe plac lui Eric și pe măsură ce relația lor durează, pe atât deprinde din ce în ce mai multe, dar, în acelaşi timp, se și îndrăgosteşte de Eric.

« -Îmi spui că preferi compania acestui om în loc să o alegi pe a mea ? țipă, fără să se dea deoparte și cu o atitudine cu care vrea să mă intimideze. Tipul ăsta doar te folosește și, când se va plictisi de tine, te va da la o parte, așa cum a făcut cu zeci de femei. Pentru el ești doar una în plus, în timp ce pentru mine ești ceva special, nu observi ? Te credeam ceva mai inteligentă, Judith, pentru numele lui Dumnezeu !

Nu vreau să fiu crudă cu el așa cum e el cu mine. Îl iubesc pe Fernando. E un prieten bun. Dar pentru Eric simt ceva mai mult și nu am cum să neg asta. Văzând că nu spun nimic, se întoarce, se urcă pe motoreta sa, supărat.»

La început, cei doi țin relația secret, Judith nu vrea să se afle, îi este teamă de discuțiile la cafea, bârfele din pauza de țigară. Mai apoi, inevitabil, toată lumea află. Relația lor evoluează, de la o relație bazată aproape exclusiv pe partea fizică, la o relaţie ce implică sentimente, conștientizate mai mult sau mai puțin de către cei doi protagonişti implicaţi.

«20 de minute mai târziu, mă întorc la birou. Miguel și șefa mea au revenit. Eric și cu mine nu mai vorbim, nici măcar nu ne mai privim. Pe la 14, ies din birou lor, împreună. El nu se uită la mine.

Doar șefa își întoarce fața și-mi spune :

-Mergem la masă, Judith.

Respir, în sfârșit, liniștită. Îl văd pe Miguel cum își strânge lucrurile, apoi îmi sună telefonul. E sora mea.

-Jud… trebuie să vii acasă ! Acum !»

Pe cât de pasională este relația fizică, pe atât de contrastată este relația sentimentală și comunicarea. Ba se înțeleg extrem de bine, ba se ceartă și nu vor să se mai vadă, ba nu comunică deloc.

« -Doamne, dar încrezut mai ești ! Îngâmfatule ! Trufașule și pretențiosule ! Cine crezi că ești ? Buricul pământului, a ? Cel mai irezistibil bărbat de pe Terra ?

Calmul ăsta al lui mă scoate de pe linie. Îmi răspunde în timp ce-și trage pantalonii.»

Judith… personaj și narator, este cea care ne relatează cu lux de amănunte toată experiența trăită de la acel moment din lift până la finalul cărții, care, așa cum va așteptați, nu este și finalul poveștii celor doi protagoniști. Acest prim volum face parte dintr-o trilogie.

Frazele sunt scurte, trei, patru cuvinte, transmițând nerăbdarea, schimbarea continuă a stării de spirit a lui Judith. Aceasta îl descrie pe Eric în contrast cu Fernando, iubitul din copilărie. Își urăște șefa, dar face aceleași greșeli ca și aceasta complicandu-și existența cu o relație la serviciu.Titlul este explicat și în descrierea de pe cea de-a patra copertă: Judith își face un tatuaj pe muntele lui Venus scriind „cere-mi ce vrei” care îi este dedicat lui Eric. Semnificația mesajului vă las să-l descoperiți.

Nu este neapărat o carte din repertoriul meu uzual, dar poate fi o carte de citit în vacanță, pe o plajă, la soare cu atenționarea că trebuie să va placă genul de cărți 18+ extrem de pasionale, cu multe scene erotice, cu multe detalii. 

Mulțumesc Editurii Publisol pentru acest prim volum oferit. Cartea o puteți achiziționa aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s